avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cesionare firma cu datorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cesionare firma cu datorii

Am avut o firma pe care s-au adunat datorii catre stat si care a fost sanctionata contraventional ( pe firma) de catre Anaf si ITM. In actul de cesionare s-a specificat faptul ca noul administrator preia atat activul cat si pasivul firmei. Intrebarea mea este: mi se poate atrage pe viitor in vreun fel raspunderea ca si persoana fizica?
Cel mai recent răspuns: M1995 , utilizator 19:23, 28 Martie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot vinde firma cu datorii? ContSters154162 ContSters154162 Daca firma are datorii la stat ii pot vinde totusi toate partile sociale/actiunile daca gasesc un cumparator interesat? B-) (vezi toată discuția)
Responsabilitati in cesiunea unei firme gigi66 gigi66 Am cesionat 100% partile sociale a unui SRLcu activitate 1,5 ani ,fara datorii la stat sau altundeva,societatea nu a fost pe profit in acest timp,deoarece ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale busywoman busywoman Buna seara,sunt asociat unic al unui srl si as dori sa cedez partile sociale ,sa ies cu totul din acest srl ,persoana care preia srl-ul este de acord sa preia ... (vezi toată discuția)