avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cesionare firma cu datorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cesionare firma cu datorii

Am avut o firma pe care s-au adunat datorii catre stat si care a fost sanctionata contraventional ( pe firma) de catre Anaf si ITM. In actul de cesionare s-a specificat faptul ca noul administrator preia atat activul cat si pasivul firmei. Intrebarea mea este: mi se poate atrage pe viitor in vreun fel raspunderea ca si persoana fizica?
Cel mai recent răspuns: M1995 , utilizator 19:23, 28 Martie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare firma mariab51 mariab51 in dec 2008 am cesionat firma unei pers care acum are probleme legate de ac firma,e srestat si cercetet ,la data cesionarii firma avea datorii numai la stat ... (vezi toată discuția)
Vanzare s.r.l. cu datorii marius d marius d sunt asociat unic si administrator unic al srl-ului care are datorii la stat -tva, cas, etc 1. pot sa vand srl-ul la persoana fizica ?( cesiune toate partile ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca devi actionar si administrator la o sc cu datorii? justme8 justme8 in cazul in care o prs intra ca actionar cu 50 % si administrator (vor fi astfel 2 actionari si 2 admin.)intr-o societate care a acumulat in trecut datorii ... (vezi toată discuția)