Buna ziua! Am primit pentru savarsirea infractiunii de" conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante" amenda penala constand in 150 de zile , suma corespunzatoare unei zile de 30 lei o amenda penala de 4500 lei si 400 lei cheltuieli de judecata. Sentinta ce mi.a venit definitiva pe 7 noiembrie dupa 3 ani si 2 luni, accidentul avand loc pe 08.09.2014. La politie mi s.a spus , cand am fost sa anulez permisul cu decizia finala ca pot da in luna mai redobandire, fara sa vada data amenzii ce e achitata in decembrie pe 23, avand dea lungu' procesului doi avocati care nu au stiut sa.mi raspunda, am apelat la instructori auto sa.mi redobandesc permisul, unde am primit raspuns ca abia dupa un an pot da redobandire. Mi.am facut programare pe 9 mai 2018. E valabila? Va multumesc frumos, Cu stima si respect , va urez o zi buna, Alex Teo.
Nu stie nimeni? Intreb in oras institutiile statului peste 3 variante de raspuns diferite.. sa.mi iau permisul inapoi si.mi bag picioru in tara asta... am invatat de am rupt la facultate kineto am terminat cu nota mare si sa muncesc pe 1000 lei.. prefer sa plec in alta tara sa muncesc decat sa fiu batjocorit de sistemul asta de rahat
Permis anulat
gabriel alina
In primul rand buna ziua! am fost prins conducand in timpul perioadei de suspendare si mi.au intocmit dosar penal conf. art. 335 conducerea unui vehicul fara ... (vezi toată discuția)