avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Permis de conducere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Permis de conducere

Mia fos retinut permisul acum u an si 10 luni si inca nu sa luat nici o decizie s-a propus renuntarea la urmarirea penala in octombrie anul trecut, si de atunci nimic! In urma cu 35 de zile acocatul meu a facut o contestatie prin care contesta faptul ca a trecut mai bine de un an si inca nu sa clarificat situatia. Aveti cumva vreo idee ce se intampla? Cat ar mai putea dura ? Adica eu am inceput sa am impresia ca avocatu care il am chiar nu se implica de loc ( posibil sa gresesc)
Cel mai recent răspuns: Danielstraton , utilizator 14:18, 9 Aprilie 2018
Este foarte greu ca avocatul sa urgenteze si daca nu l-ati platit si pentru urgentare ci doar ca sa va apere in urmarirea penala...

Urgentarile trebuie platite separat avocatului tocmai ca sa isi dea silinta sa urgenteze.
Pai l-am platit separat pentru cererea de urgentare si pentru contestatie ( in legatura cu contestatia, se contesta faptul ca a trecut mai bine de un an aproape doi si nimeni nu face nimic. El mia spus ca din ziua in care face contestatia , procurorul sau cine detine dosarul meu sunt obligati sa dea un raspuns in 30 de zile , au trecut 60 si nimic, de aceea tin sa cred ca avocatul nu a facut nici o cerere nimic ori mia spus treburile astea doar ca sa imi ia banii intru cat ma vazut ca nu cunosc legile... ) Nu stiu ce sa mai fac!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare confruntare in cadrul urmaririi penale marginescu marginescu Buna ziua , acum 2 ani de zile am fost cu o cunostinta si inca cativa prieteni de a lui pe care eu nu ii cunosteam intr-un bar , unde cunostinta mea a inceput ... (vezi toată discuția)
dosar penal pentru alcol am un dosar de un an jumate pentru alcolemie intru cat nu a fost vina mia am luat fapta asupra mia pentru ca am fost influentat de catre oranele de politie ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis Marius Vi Marius Vi Buna ziua, acum un an si cateva luni fiul meu a condus fara permis , nu a oprit la semnalul agentului de la Pol Rutiera , intrand intr-un stalp. A abandonat ... (vezi toată discuția)