avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... recalcularea pensiei alinentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recalcularea pensiei alinentare

Cat m ar costa sa ma adresez onstantei pentru modificarea pensiei alinentare,stabilite prin notariat,în condițiile în care s au mărit salariile iar cheltuielile cu copiii au crescut odată cu vârsta?
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 22:17, 28 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Modificarea pensiei se poate obține în urma formulării unei cereri, aceasta putând fi formulată de către Dvs sau cu ajutorul unui avocat,în acest din urmă caz stabilind în particular și cuantumul cheltuielilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu o informartie legata de majorare ... geta badea geta badea Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informartie legata de majorare pensie alimentara intretinere minor....Mentionez ca am o hotarare judecatoreasca prin care ... (vezi toată discuția)
În cazul unui divorț amiabil, în carea a fost stabilita pensia ... Turturica Liliana Turturica Liliana În cazul unui divorț amiabil, în carea a fost stabilita pensia alimentare pentru minor, aceasta va rămâne în același cuantum pana la majoratul ... (vezi toată discuția)
Pot cere modificarea pensiei platite de fostul sot pentru copil ? cristinaamalia cristinaamalia Buna ziua, Am divortat prin notariat in urma cu 2 ani si am obtinut pensie de intretinere de la fostul sot 400 lei, custodie comuna bineinteles cu drept de ... (vezi toată discuția)