avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Refuz de a-mi inapoia bunuri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Refuz de a-mi inapoia bunuri

Buna seara,
Am decis sa divortez de sotie, iar din momentul in care i-am comunicat acest lucru, ea refuza sa-mi inapoieze anumite bunuri (echipamente de pescuit).
Mentionez ca amandoi ne aflam in strainatate iar bunurile sunt in Romania, in casa in care am locuit, casa care este a sotiei. O cheie se afla la parintii mei, dar in momentul in care i-am adus la cunostinta intentia mea de a divorta, ea a trimis o sora de-a ei sa ia cheia de la parintii mei.
Intrebarea mea este ce anume as putea face dpdv legal, pentru a-mi recupera bunurile,
Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:39, 28 Martie 2018
Buna sara
Formulati o notificare, eventual prin intermediul unui avocat sau executor judecatoresc.
Daca nu va returneaza bunurile proprii va trebui sa va adresati instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt intre soti? marci_rotariu marci_rotariu Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Sora mea a intentat divort. Ei au locuit intr-un apartament , apartament cumparat de parintii sotului ei ( cu banii de la ... (vezi toată discuția)
Cale de atac hotarire divort ContSters101235 ContSters101235 Se poate ataca acum in 2009, in justitie, o hotarire de divort pronuntata in 29/03/2004 si care nu sa apelat in termenul legal de 30 de zile din motive ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie bancara Iioara Iioara Buna seara! Ma adresez Dvs. cu o problema care e destul de complicata , in speranta ca ma veti ajuta.O sa incerc sa expun situatia cat mai scurt posibil: acum ... (vezi toată discuția)