avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Intrebare
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Intrebare

Casatorie
Cel mai recent răspuns: Nicolae1985 , utilizator 09:40, 29 Martie 2018
Buna ziua ma numesc Nicolae , vreau sa sa ma consult cu un avocat .
Situatia e urmatoarea ,,,,, Eu cu viitoarea mea sotie suntem in Olanda ,,,,,,Suntem de 12 ani impreuna dar nu suntem casatoriti .
Ea are pasaport Rominesc biometric sau zagran cum se mai zice ,,,,,eu sunt cu Pasaport biometric moldovenesc ,,,,,,in aceasta perioada trebue sa es din europa pentruca se implinesc trei luni ,,,,,nu e chear placut dar astai legea .
Am depus si eu acte pentru redobindirea cetatenie romina dar cu parere de rau se intinde timpul pina la doi ani ,,,,
Intrebarea e urmatoarea,,,,,,,Daca ne inscrim mine sau poimine ,,,,ce schimbari pot aparea in situatia descrisa de mine , adica pot obtine ceva acte care sami dea posibilitatea de a ma intorce inapoi in olanda

Nicolae1985 a scris:

Casatorie

Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2018
Nicolae1985, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In certificatul de casatorie lipseste cod numeric personal.. xiusha xiusha in certificatul de casatorie lipseste cod numeric personal..Sunt cetateanca a Republicii Moldova,si sotul nu are cetatenie romina si in cetificatu de casatorie ... (vezi toată discuția)
Sunt din rep. moldova casatorita cu roman veronica1981 veronica1981 Va rog sa ma informați,cine a trecut prin astfel de situație.sunt casatorita de 8 luni,inregistrarea casatoriei a fost in romania.am depus actele pentru ... (vezi toată discuția)
Casatoria unui cetatean moldovean cu un cetatean roman valyd valyd buna ziua, va rog frumos sa-mi dati un sfat si ajutati-ma. eu sunt moldoveanca, locuiesc in republica moldova, am un copil de 5 anisori care este trecut pe ... (vezi toată discuția)