avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Beneficiez sau nu de indemnizație ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Beneficiez sau nu de indemnizație ccc

Bună ziua! Am lucrat timp de 4 ani cu contract de 4 ore. Pe data de 03.02.2018 am fost nevoită să semnez demisia deoarece s.a schimbat firmă și urma să mă reangajeze pe nouă firmă... ulterior am refuzat să semnez noul contract deoarece găsisem alt job neștiind in această perioadă k sunt însărcinată. Am aflat imediat ce trebuia să semnez contractul la noul job și ulterior am renunțat pt k după cum bine știți nimeni nu angajează o femeie însărcinată. Întrebarea mea este: beneficiez sau nu de indemnizație ccc după naștere? Dar pe perioada sarcinii până atunci se oferă vreun ajutor? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: C.Alina , utilizator 12:13, 29 Martie 2018
Pentru a beneficia de indemnizatie pentru ccc trebuie ca in cele 24 de luni anterioare nasterii copilului sa aveti venituri realizate cel putin 12 luni. Acestea pot fi realizate la acelasi angajator sau la angajatori diferiti.
La ora actuala mai sunteti salariata undeva ?
Din data de 03.02.2018 nu am mai fost angajată nicăieri și nici nu mai am posibilitatea de a mă mai angaja. Am încercat dar nimeni nu angajează o persoana aflată în situația mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invoirea Loredana_84 Loredana_84 Am folosit ca o alternativa la concediu fara plata (cand nu m-as fi incadrat in termen sa transmit suspendarea) invoirea..... Astfel, salariatul a facut o ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil olivia27 olivia27 buna ziua,,,sunt insarcinata in 3 luni,,,,la sf luni mai2013 ar trebui sa nasc,,,dar marea mea problema este dak beneficiez de indemnizatia crestere copil de 2 ... (vezi toată discuția)
Concediu cresterea copilului ghiuli ghiuli BUNA SEARA AS VREA SA MA AJUTE SI PE MINE CINEVA DA VREA cred ca am facut o mare prostie acum cateva zile mi-am dat demisia dupa 11 luni de munca ptr ca ma ... (vezi toată discuția)