avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT -CUSTODIE COMUNA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT -CUSTODIE COMUNA

Eu si sotia dorim sa divortam de comun acord. Avem 2 copii : 17 ani si 14 ani. Dorim custodia copiilor sa ne revina ambilor parinti deci copii sa locuiasca la ambii parinti ( o saptamana la unu o saptamana la celalalt ). Mentionez faptul ca locuim in Spania de 12 ani iar in Romania avem un apartament. Se poate divorta prin CUSTODIE COMUNA FIZICA ? Sau trebuie sa divortam prin alta modalitate ? Se poate divorta la notar prin CUSTODIE COMUNA FIZICA ? Pensia alimentara trebuie platita de ambii parinti ? Va multumesc, anticipat !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:34, 29 Martie 2018
Puteti stabili impreuna un program sau custodie comuna fizica si sa il semnati la notar. Nu aveti de ce sa platiti pensie alimentara daca copii vor petrece jumatate din timp la dumneavoastra si jumatate la mama. Fiecare se ocupa de costuri cand are copii.
Ba aveti de ce sa platiti pensie, ori dvs mamei, ori invers... pt ca salariile nu sunt egale si fiecare plateste / contribuie raportat la salariul sau plus ca nu se chetuie in fiecare sapatamana la fel. Compensati cheltuiala, am convingerea ca va intelegeti.
Cum dvs locuiti acolo , acolo ar trebui sa divortati, insa cum e de comun acord, puteti divorta aici, ancheta sociala sa se faca aici la ap,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna, tatăl refuza sa contribuie la creșterea copiilor ... RodicaRod RodicaRod Custodie comuna, tatăl refuza sa contribuie la creșterea copiilor. Bună, Am divorțat de 4 sapatamani. Tatăl a părăsit România și de atunci refuza ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dausioana dausioana in cadrul divortului s-a stabilit custodia comuna asupra minorului.domiciliul minorului la mama copilului si obligatia tatalui la plata pensiei alimentare.dupa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul in care părinții minorului divorțează ... suciu_diana suciu_diana Buna ziua, In cazul in care părinții minorului divorțează la notar, cum se acorda custodia copilului? În sensul în care, unul dintre soți dorește că ... (vezi toată discuția)