avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Provident
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Provident

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Poate sa mi spuna cineva daca Providentul functioneaza legal in totalitate ? Sau care sunt urmarile in cazul in care eu n am niciun bun pe numele meu iar acestia imi dau mesaje in legatura cu o executare silita
Pai, incep executarea silita si va pun poprire pe conturi. Daca aveti venituri salariale, acestea pot fi urmarite. Providentul functioneaza ca un IFN - Institutie Financiara Nebancara.
Daca nu aveti bunuri mobile,imobile care pot sa fie executate silit nu au ce sa faca.Totusi va trebui sa fiti atenta atunci cand este posibil ca in patrimoniul dvs sa intre bunuri prin mostenire,donatie etc.
Daca nu aveti bunuri mobile,imobile care pot sa fie executate silit nu au ce sa faca.Totusi va trebui sa fiti atenta atunci cand este posibil ca in patrimoniul dvs sa intre bunuri prin mostenire,donatie etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in cazul instituirii executarii silite prin poprirea ... Gracielle Gracielle Buna ziua! In cazul instituirii executarii silite prin poprirea conturilor de catre ANAF din localitatea de domiciliu, care este mersul lucrurilor daca ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe o sumă extrem de mare. FaraNume2091 FaraNume2091 Buna ziua, Am o întrebare în legătură cu executarea silită. Este posibil să ajung într-o situație de executare silită pentru niste recalculări de ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu platesc cheltuielile de judecata? Razvan-Ionut Razvan-Ionut buna ziua!tocmai am primit un formular de la ANAF prin care mi se comunica faptul ca trebuie sa suport cheltuielile de judecata(ca urmare a unui proces ... (vezi toată discuția)