avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara

Am cumparat de curand o casasa la tara, si in titlu de propietate sunt 1279mp si la cadastru au iesit 1331mp..unul din vecin sa trezit ca ii lipsesc 250mp. Intrbare eu in toata treaba asta am vreo vina si cum ar trebuit sa procedez? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AlexDg , utilizator 22:04, 29 Martie 2018
Buna seara,
Va sfatuiesc sa formulati o actiune in granituire si sa restituiti diferenta.
In felul asta .... rezolvati problema.
Dar pe un cadastru facut cu vreo 5 ani in urma apare aceeasi suprafata ca si in titlu..dar acum la ultimul cadastru a iesi mai mult..mentionez faptul ca de 15 ani nu mai locuieste nimeni acolo si nu sa facut nicio modificare la garduri sau ceva de genu..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotar mutat jack electro jack electro buna seara am cumparat o casa cu terenul aferent (eu fiind proprietarul 3)de la proprietarul respectiv(proprietarul 2). acesta la randul sau a cumparat de la ... (vezi toată discuția)
Coordonatele stereo ale unui teren, conform actului cadastral, nu sunt recunoscute la delimitarea "cu ruleta a unui teren cumparat Dragnea Ioan Dragnea Ioan Am cumparat un teren, cu acte cadastrale in regula, cu coordonate stereo insa la punerea in posesie vanzatorul a facut o delimitare cu ruleta luand un ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie si distrugere ralucutzan ralucutzan buna ziua!am si eu niste nelamuriri!ieri dupa amiaza vecinul meu scump a asteptat sa plece toata lumea de acasa si apoi ne a daramat gardul din gradina si si ... (vezi toată discuția)