Daca nu am muncit in timpul casniciei si sotul aduce aceste dovezi se poate ca el sa castige la partaj mai mult de jumate din apartament ,??....apartamentul avand deja trecuti in act doi proprietari adica eu si el ..actul facandu-sa dupa casatorie
Im mod cert daca sotul dovedeste ca la dobandirea bunurilor a avut o contributie mai mare decat dvs sau exclusiva va solicita o cota mai mare sau atribuirea exclusiva ,totusi aveti si dvs dreptul la o parte din bun care o sa fie stabilita de instanta,considerandu,-se ca munca in gospodarie,cresterea copiilor etc reprezinta o contributie.
Partaj divort
Dascalu7
Buna Ziua,
va rog, in cazul unui divort cum se face partajul in cazul cand exista un minor ( 16 ani) in intretinerea unuia din soti, respectiv a mamei. ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar
cool123
buna seara ,intrebarea mea este : atunci cand se face partaj judiciar de ex. sotia cere o cota parte ,insa veniturile ei de-a lungul casniciei au fost mai mici ... (vezi toată discuția)
Partaj
sorif
As dori sa stiu cum se imparte legal un apartament, dupa divort, in conditiile in care eu am si copilul in ingrijire, care este procentul din valoarea lui care ... (vezi toată discuția)