avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... eroare de persoana
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

eroare de persoana

buna ziua!
o problema... acum o luna am primit prin intermediul unitatii in care lucrez o citatie din partea curtii de apel craiova prin care eram citat la un proces in care o persoana facea plingere impotriva rezolutiei procurorului de netrimitere in judecata.
fiind total in aer( nu cunosteam persoana, iar in craiova nu fusesem in viata mea, eu fiind din botosani) si nefiind chemat de vreun procuror pt declaratie sau ceva am cerut sfatul consilierului juridic al unitatii.dupa mai multe cercetari am aflat ca am fost citat gresit in locul unei alte persoane care are acelasi nume si prenume ca si mine dar avand date personale total diferite.mentionez ca sunt angajat in politie iar persoana cu numele asemanator este angajat in MAI.
intrebare?
cum imi recuperez cheltuielile suportate? am angajat avocat plus un drum botosani craiova?
ce institutie este vinovata pt aceasta situatie?vreau sa recuperez cheltuielile prin proces civil.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:33, 26 Octombrie 2009
Avand in vedere ca procedura citarii apartine in exclusivitate autoritatii competente in speta Ministerul Justitiei,actiunea dvs eventual trebuie intreprinsa impotriva acestuia
Aparatorul care va reprezentat si va aparat interesele in cauza pe rol la Curtea de Apel Craiova,fiind deja familiarizat cu documentele de la dosar ,are caderea daca accepta si poate sa demareze formalitatile in vederea materializarii dorintei dvs de recuperare sume utilizate pentru probarea neimplicarii in cauza ,pentru care in mod eronat a-ti fost citat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva rezolutiei angi16 angi16 Am primit o citatie de la Curtea de Apel Bucuresti in care sunt chemata in calitate de intimat pentru Fond- plingere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor ... (vezi toată discuția)
Codul penal dynsky dynsky conform art 2781 plingere impotriva rezolutiei procurorului sunt obligat sa fac aceasta plingere in termen de 20 de zile de la primirea instintarii . dupa ce ... (vezi toată discuția)
Unde trebuia depusa, trimisa - plangerea mea/ atac contra rezolutiei semnata de dl procuror general al parchetului curtii de apel ContSters124097 ContSters124097 Unde trebuia depusa,trimisa - Plingerea mea/ Atac contra Rezolutiei semnata de dl Procuror General al Parchetului Curtii de Apel ?? - la I C C J - la dl ... (vezi toată discuția)