Buna ziua,cu stima,mă numesc Paraschiv Dana,de curând am fost reclamată la politie cu dosar penal că vorbeam mai tare in casa mea cu mama,eu având un copil,eram nervoasa,fostul soț mă sicaneaza in procese că mi ia copilul.De curând s a mutat sub mine una tânără de 20 ani,nu o cunosc,dar când s a mutat a spart 5 luni casa terminadu mă psihic,eu având și procese în perioada aceea.,a venit ca o hoață la ușă,fără să știu,deschizând tel și înregistrând lipit de usa mea,din casa mea,fără voia mea,sunand abia dupa a ainregistrat,tot ce spuneam,și s a dus la politie,deși știa că am copil,dandu de foarte lovită că ea vrea liniște și să nu mai vorbim,anunțând să mi de ia și copilul din răutate.vreau sa întreb dacă cf legii vieții private avea voie să mă înregistreze în ușă,și să de-a la penal,neavând acordul meu.la fel întreb,la proces fostul soț mi a dat zeci de SMS uri,conversații pe Facebook,orice cearta,defaimandu mă public ambii.doresc să știu dacă au procedat corect,daca au voie să mi dea viața privată oriunde sa rada lumea sau să mi de de-a amenzi penale.eu am 49,nu 20,multe probleme,până acum tocmai cea care mi a zdruncinat liniștea și la copil de 8ani m a înregistrat înafara ușii și dat la penal pt că i am zis sa plece că s nervoasa,întâi a înregistrat apoi a sunat.as vrea să știu dacă îi pot da eu la penal pe ambii.
Cu stima