avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Radiere masina
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Radiere masina

Acum 20 de ani am vandut o masina unei persoane care ulterior a plecat din tara si, la randul sau, a revandut masina. Nu am mers atunci sa fac demersurile necesare si platesc in continuare impozitul pe masina. Nu mai detin niciun act la masinii si nici contractul de vanzare-cumparare. Nu stiu cine detine in prezent masina. Cum pot face sa o radiez de pe numele meu si sa nu mai platesc impozit? Masina deja are o varsta de peste 30 de ani. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: DinuMarina , utilizator 09:01, 1 Aprilie 2018
Sunt mai multe variante de solutionare
Initial solicitati oficial SPR evidenta auto sa va comunice daca vehiculul mai este in evidenta
# ynocentta: cine este SPR?
SPR=serviciul de politie rutiera
Am facut o cerere si mi s-a raspun ca este in evidenta pe numele meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere fiscala auto elenapb elenapb Am o masina inregistrata fiscal din 2003. Rutier nu a fost niciodata pe numele meu. Nu am niciun act al masinii , nici masina ( dupa ce am incheiat contractul ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina Dodo73 Dodo73 Cum radiez masina după ce am vândut o fără a face act de vanzare cumpărare?Trebuia ulterior sa le semnam si nu mai răspunde la tel. Banii am luat dar nu ... (vezi toată discuția)
Cum radiez din circulatie o masina fara acte? marin44 marin44 Buna seara am si o problema si va rog sa ma ajutati ,am o masina inmatriculata pe ordonanta adica prin instanta pt taxa si am inmatriculato pe mine pt un ... (vezi toată discuția)