avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna dimineata - acuzat pe nedrept de fraudă
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna dimineata - acuzat pe nedrept de fraudă

Sunt angajat al unei companii de telecomunicatii ,în urma cu cateva luni o rudă mi a dat voie să semnez un contract de abonare in numele lui.
Acum sa dus la o filială si a spus că el nu recunoaste semnătura ( desi mi-a fost dată, verbal), si cei de la compania unde lucrez m au băgat în Frauda si etc....care sunt consecințele ? In afara faptului ca am fost concediat si ca aceasta rudă sa folosit de abonament precum si de telefon.???
Cel mai recent răspuns: George7897 , utilizator 12:52, 31 Martie 2018
Trebuia sa aveti imputernicire notariala ca sa semnati in locul persoanei respective.
Daca i-ati imitat semnatura, puteti fi acuzat de fals.
Compania dvs probabil au depus plangere penala sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune si fals.
Nu au depus plângere, doar m ,au dat afară , din cate am inteles a fost o autosesizare , Nu a fost o reclamație. Iar ruda de care ziceam a fost acolo si a zis ca nu vrea sa depună reclamație sau plangere la politie .
Mersi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, la ce fapta se incadreaza potrivit codului penal fapta ... RamonaTache RamonaTache Buna ziua, La ce fapta se incadreaza potrivit Codului Penal fapta unui fost colaborator al unei companii care a incasat de la clientul acesteia o suma de ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonic Ionita Doinita Ionita Doinita Cum se poate face un abonament telefonic la o adresa pe care nu ai locuit niciodata? De ex. mie imi vine de câteva luni o factura de Telecom pe numele unui ... (vezi toată discuția)
Informatie abonament ContSters463958 ContSters463958 Buna ziua, Sunt tehnician la o companie de telecomunicatii si am nevoie de o informatie. o abonata a facut o comanda incheiata la distanta prin telefon prin ... (vezi toată discuția)