avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua,incerc să văd dacă îmi răspunde cineva.
Mama mea a decedat,insa succesiunea pe bunici nu s a făcut când au decedat.Sunt 2 surori a mamei mele în viața.insa nu ies nici cum la un acord.La notar mi s a spus să se prezinte toți sau procura .Nu este nici cum posibil.Eu dețin:certificatele copii al surorilor doar 1 nu îl am.actele apartamentului.Dar a terenului și casei nu.Cum as putea face? Prin tribunal? Se poate face ceva?cum si ce acte îmi trebuie? S ar putea face așa succesiunile?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:07, 31 Martie 2018
Dacă nu va înțelegeți cu mătușile, contactați un avocat și dezbateti succesiunea pe cale judecătorească.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se împarte o casa și terenul aferent smcdali smcdali Bună ziua, tatăl meu a decedat de curând. Casa și terenul nu știu, încă, dacă au fost trecute pe numele bunicului sau al tatălui meu.. De fapt nu am ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate pe numele bunicilor decedati as aprecia ... Laur94 Laur94 Titlu de Proprietate pe numele bunicilor decedati As aprecia enorm clarificari pentru situatia urmatoare: 1. Titlul de Proprietate pt teren extravilan pe ... (vezi toată discuția)
Ridicarea unor bani de la cec Serenity30 Serenity30 Buna ziua,acum o saptamana jumatate a murit intr-un accident o matusa a mamei mele(sora bunicii mele din partea mamei).Decedata avea la CEC o suma de bani ... (vezi toată discuția)