avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Referitor la un impozit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Referitor la un impozit

Buna ziua!Sint Elena si am primit la succesiune ,o actiune pe care am incasat-o in 2008,in val.de 872 roni,la care treb.sa platesc un impozit.Daca nu platesc ,se poate prescrie?si care e ultimul termen?Va multumesc,;)
Cel mai recent răspuns: Tincuta Dinu , Consultant fiscal 09:20, 27 Octombrie 2009
perioada de prescriere pentru taxe si impozite este de 5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia impozitelor si taxelor locale Laurbalaur Laurbalaur Buna ziua,voi avea nevoie de dezbaterea unei succesiuni dupa strabunica mea decedata in 1992,mostenitori fiind copii acesteia(printre care si bunica ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenda ndan57 ndan57 Buna ziua, in cat timp se anuleaza, prescrie o amenda data de primarie ptr. reabilitare termina exterior apartament fara autorizatie de constructie ... (vezi toată discuția)
Amenzi contraventionale/ oprire din salariu MihailaBogdan MihailaBogdan Buna seara, Recent am primit de la primărie o scrisoare prin care sunt notificat ca am amenzi neplătite in valoare de 1300 Ron. Unele sunt din aprilie si ... (vezi toată discuția)