avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua. Pe data de 3.11.2017 am avut pronuntarea in dosarul pentru autoritate parinteasca. Problema este ca nici pana acum nu mi-au ajuns actele acasa. Asa mult sa dureze? Si problema este ca nici acum nu ii plateste pensie alimentara copilului chiar daca in pronuntarea de pe portal scrie ca trebuie sa platesca pensie alimentara din luna 07.2016 plus cheltuieli de judecata in valoare de 600 de lei. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 13:18, 2 Aprilie 2018
Mergeţi la Judecătorie şi vedeţi dacă nu cumva s-au pierdut actele pe drum.Dacă nu a apărut încă sentinţa, faceţi o cerere de urgentare. După ce primiţi sentinţa, o puneţi în executare prin executor judecătoresc.
Am sunat acum 2 saptamani si mi s-a spus ca inca este in scriere la domnul judecator. Exista un termen legal pentru darea la executorul judecatoresc?
La executorul judecătoresc puteţi merge numai cu hotărârea definitivă în formă scrisă.Faceţi o cerere de urgentare a redactării sentinţei, o depuneţi la registratura Judecătoriei şi luaţi număr de înregistrare sau trimiteţi prin poştă cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare de divort neredactata anna0_6 anna0_6 Buna ziua!sunt in divort de aproape un an si sa luat hotarerea judecatoreasca de o luna si inca nu sa redactat,problema este ca eu trebuie sa nasc la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine hotarare definitiva si irevocabila privind pensia alimentara? bella133 bella133 Buna seara!am depus actele de divort in mai 2013 iar in nov.2013 am avut ultima infatisare.Mentionez ca nu am avut reprezentat legal,nici eu si nici fostul ... (vezi toată discuția)
Cum se face o plangere la parchetul de pe langa tribunal dannyelson dannyelson Buna ziua, am o sentinta civila executorie, prin care fosta sotie trebuie sa-mi plateasca o suma de bani, pensie alimentara, incepand din data inaintarii ... (vezi toată discuția)