avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Hota defecta in garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Hota defecta in garantie

Am cumpărat o hota care a functionat 5 zile .am dus produsul la magazinul de unde lam cumpărat .a fost trimis la reparat și l-au returnat după 18 zile lucrătoare în stare deplorabila și nu funcționa corespunzător. Nu mai arata ca nou.prezenta zgaraieturi..lipiri cu silicon.l-am returnat de 7 zile... aștept reparare din nou.dacă vine la fel apelez ANPC. sau cer inlocuire?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:00, 2 Aprilie 2018
In baza documentelor de garantie produs si intrare in service,sesizati oficial autoritatea pentru protectia consumatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talpa uneia dintre ghetele cumpărate în 18.01.2016 a crăpat. ce pot face? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea În 18 ianuarie 2016 am cumpărat o pereche de ghete de la un magazin de cartier. Ghetele sunt făcute de o firmă care are câteva magazine de desfacere în ... (vezi toată discuția)
Despre garantia produsului (si cele 15 zile) vizcatalin vizcatalin Buna ziua. Pe 17.11.2019 am cumparat un aspirator robot de pe un site destul de cunoscut, sa spunem. Acesta mi-a venit defect din fabrica, bateria acestuia ... (vezi toată discuția)
Garantie laptop - inlocuire sau reparatie ? akatistu akatistu Buna ziua. Am cumparat un laptop de la firma X (distribuitor) din Bucuresti, prin curier rapid (eu locuiesc in Cluj). Am intampinat cateva probleme cu el ... (vezi toată discuția)