avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident usor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident usor

Ce obligatie mai am fata de un proprietar caruia i-am zgariat masina in parcare? Ne-am dus pe rand la politie, fiecare in contul lui, eu am recunoscut ce-am gresit, am platit amenda, am primit autorizatia de reparatie, iar maine sunt programata pentru retus la masina mea-platit personal. N-am facut nici o constatare amiabila nimic. Ce mai am de facut?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 12:06, 3 Aprilie 2018
Daunele produse unei ate persoane prin varierea autoturismului sunt platite de asigurator pe baza asiguarii RCA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier valentinnacu valentinnacu Buna seara.Am o nelamurire daca ma puteti ajuta, va rog: Ma deplasam pe strada X (asta insemnand in parcare) pentru a-mi parca masina, in loc amenajat parcarii ... (vezi toată discuția)
Intelegere amiabila mariagu mariagu Buna seara, In urma cu o luna am fost implicata intrun accident de circulatie mai precis am zgariat usor o masina incercand sa ies cu spatele de unde ... (vezi toată discuția)
Masina zgîriata pe strada,obtinere dovada politie Croos Croos Acum cca.o luna ma loveste la semafor o alta masina în spate,merg la asigurare încheiem actele necesare,dar mai deschid un dosar pe casco,pentru alte mici ... (vezi toată discuția)