avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Interogare banca venit ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Interogare banca venit ANAF

Buna ziua! Spuneti-mi va rog daca atunci cand soliciti un credit la orice banca iar aceasta solicita interogarea venitului la ANAF apare pe ce perioada este incheiat contractul de munca(determinata sau nedeterminata) ? Sau doar venitul? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Alina Rosu , Evaluator 16:34, 3 Aprilie 2018
Apar toate informatiile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua , acum aproximativ 16 ani am făcut o limita de credit ... Sionut83 Sionut83 bună ziua , acum aproximativ 16 ani am făcut o limita de credit la o banca și în urma cu 2 săptămâni am primit înștiințare ca trebuie sa plătesc ... (vezi toată discuția)
Angajat fara voie alex123xq alex123xq Povestea, cat se poate pe scurt, esta asa In octombrie 2014 am negociat cu o firma un job, batusem palma, insa n momentul in care chiar trebuia sa incep ... (vezi toată discuția)
Schimbare job in timpul programului Alex Ene Alex Ene Salutare! Momentan am primit o aprobare pe o limita de buget ptr achizitionarea unui imobil in cadrul programului \"Prima casa 2019\". De asemenea eram in ... (vezi toată discuția)