avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... bună ziua , acum aproximativ 16 ani am făcut o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

bună ziua , acum aproximativ 16 ani am făcut o limita de credit ...

bună ziua , acum aproximativ 16 ani am făcut o limita de credit la o banca și în urma cu 2 săptămâni am primit înștiințare ca trebuie sa plătesc suma integrala pana în data de 10.12.2022 , nu pot strânge acea suma pana la acea data , cum as putea rezolva aceasta problema?suma datorata nu apare la interogarea de la ANAF. mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:12, 5 Decembrie 2022
Trebuia sa contestați dacă este credit.
Poate scăpați de datorie.

Termenul este de 15 zile de la primirea somației de la executorul judecătoresc.

Daca nu este de la executor ar fi bine sa apelati urgent la avocat.

Scris din București 2022
Ultima modificare: Luni, 5 Decembrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu este credit , în perioada aceea se dădeau acele 3 salarii în cont automat , fără sa mergi la banca sa semnezi vreun contract , acum 7 ani mi-am făcut credit prima casa și nu apare în interogarea de la ANAF , între timp eu am schimbat banca ( când am schimbat locul de munca forma la care sunt acum angajat nu lucrau cu aceasta banca ).
Este posibil sa puteți scapa de datorie și asa dacă este datorie.
Trebuie văzute actele de avocat.
Ultima modificare: Luni, 5 Decembrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Important. bună ziua. am plătit în termenul de 15 zile de la primirea ... caef caef Bună ziua. Am plătit în termenul de 15 zile de la primirea somației toată suma din creditul scadent+cheltuielile de judecata pentru a opri executarea ... (vezi toată discuția)
Problema cu banca mariaglava mariaglava Buna seara! Va rog sa ma lamuriti daca puteti in legatura cu o problema pe care am cu banca. In 2008 am facut un credit la banca pe firma de 325000 ron, din ... (vezi toată discuția)
Se poate prescrie datoria mea? andreeapiringer andreeapiringer Bună ziua! Am o datorie la o banca de 6000E. Creditul a fost făcut în 2008, Din 2009 nu am mai plătit absolut nimic. Azi am primit prin posta o executare ... (vezi toată discuția)