Am inchiriat pe o perioada de 6 luni la un cetatean fara casa , ma mintit ca vrea sa puna birouri si ca are firma de camioane , nu am luat garantie pentru ca apartamentul era gol , si am zis ca nu are ce sa fure ... dupa o luna a plecat in Italia pe motiv ca are de luat asigurarea de viata a mamei lui ( fiind decedata in italia ) , in fiecare saptamana ma duce cu vorba ca imi da banii , ca are probleme ,etc. dupa doua luni am hotarat sa reziliem contractul , el imi zice intruna sa stau linistit , intr-o zi am vazut un blat la geamul de bucatarie , am crezut ca este acasa , si am spart butucul si am intrat in casa ... am gasit cateva lucruri modeste ... un fofotliu , tableta , televizor cu tub , masina de spalat , si haine ... din italia ma suna chiriasul si ma ameninta ca de de ce am schimbat cheiele , ca se duce la politie ... etc ... cum fac sa il evacuez chiar daca nu incasez banii pe chirie ? Mentionez ca deja am platit impozit pe banii care nu I-am luat ... este normal ca cineva sa inchirieze si sa plece peste hoatare si sa lase la altcineva cheile ?
Contractul a fost pe 6 luni , da inregistrat la ANAF ... a trebuit să astept 6 luni , după care l-am amenintat că arunc tot din casă , iar el din italia a trimis pe unul să adune resturile din casă si să elibereze