avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum evacuez chiriasi rau platnic
Discuție deschisă în Executare silită

Cum evacuez chiriasi rau platnic

Am inchiriat pe o perioada de 6 luni la un cetatean fara casa , ma mintit ca vrea sa puna birouri si ca are firma de camioane , nu am luat garantie pentru ca apartamentul era gol , si am zis ca nu are ce sa fure ... dupa o luna a plecat in Italia pe motiv ca are de luat asigurarea de viata a mamei lui ( fiind decedata in italia ) , in fiecare saptamana ma duce cu vorba ca imi da banii , ca are probleme ,etc. dupa doua luni am hotarat sa reziliem contractul , el imi zice intruna sa stau linistit , intr-o zi am vazut un blat la geamul de bucatarie , am crezut ca este acasa , si am spart butucul si am intrat in casa ... am gasit cateva lucruri modeste ... un fofotliu , tableta , televizor cu tub , masina de spalat , si haine ... din italia ma suna chiriasul si ma ameninta ca de de ce am schimbat cheiele , ca se duce la politie ... etc ... cum fac sa il evacuez chiar daca nu incasez banii pe chirie ? Mentionez ca deja am platit impozit pe banii care nu I-am luat ... este normal ca cineva sa inchirieze si sa plece peste hoatare si sa lase la altcineva cheile ?
Cel mai recent răspuns: stefanescu78 , utilizator 21:43, 22 Februarie 2023
Contractul a fost pe 6 luni , da inregistrat la ANAF ... a trebuit să astept 6 luni , după care l-am amenintat că arunc tot din casă , iar el din italia a trimis pe unul să adune resturile din casă si să elibereze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In luna februarie am inchiriat un apartament pe care l-am inregistrat ... camelian camelian In luna februarie am inchiriat un apart pe care l-am inregistrat la Anaf in oct. Chiriasul nu platea chiria la tim si utilitatile. La lasat in apart pe ... (vezi toată discuția)
Am dat afară chiriașul unui prieten pentru că acumulase datorii și i-am reținut lucrurile până la plata lor. mi-a făcut plângere penală, ce s-ar putea întâmpla? gabriela1819 gabriela1819 Am avut un chiriaș pe care l-am scos afară din cauza neplatii chiriei si a datoriilor si i-am spus ca-n momentul în care aduce banii își vede lucrurile. ... (vezi toată discuția)
Care mai este dreptul meu de propietar? carmen silva carmen silva Buna ziua, vreau sa-mi analizati putin urmatorul aspect si sa-mi spuneti ce legi sunt in favoarea PROPIETARULUI de drept al unui imobil inchiriat. O casa cu ... (vezi toată discuția)