avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... va rog ajutati ma
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

va rog ajutati ma

am cumparat de curand un scuter care s a dovedit a fi furat,si yo l am vandut mai departe...ce risc?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:46, 27 Octombrie 2009
Daca n-ati stiut provenienta bunului , abolut nimic.Daca , insa , situatia e diferita,atunci si solutia care se aplica e alta.
Raspundeti penal pentru infractiunea de tainuire.
(actul e nul absolut, cauza fiind fraudarea legii)
Exista un buton edit , pentru completarea mesajelor ,pentru a nu exista unele consecutive.multumesc.
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Penal nu veti raspunde daca nu atiut ca e furat dar scuterul l-ati pierdut.
Banii trebuie sa ii recuperati de la cel care vi l-a vandut dvs.
Daca nu de buna voie prin proces.

avocat Claudiu Lascoschi
Autorul a precizat ca a vandut la negru scuterul ,nu ca la pierdut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselat gaby1987 gaby1987 in cazul in care am fost inselati de proprietarul unui magazin,in sensul ca yo am cumparat un bun cu,contract de vanzare cumparare si alta persoana a ... (vezi toată discuția)
Politisti corupti..nimic nou.. anny_overdoze anny_overdoze buna seara....fratele meu a cumparat un scuter second hand de la o cunostinta...insa acesta nu i a dat nimica la mana fratelui meu cum ca ar fii achitat suma ... (vezi toată discuția)
Am cumparat scuter furat! jamesss jamesss Buna ziua, am gasit pe net un scuter cu pret destul de bun, am sunat proprietarul si ne-am inteles ca vin sa vad scuterul, actele si sa facem contract de ... (vezi toată discuția)