avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cand intervine termenul de prescriptie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cand intervine termenul de prescriptie

O sentinta civila data de Judecatorie si ramasa definitiva la 27.11.2013, privind suspendarea dreptului de a conduce, cand intervine prescriptia?
Cel mai recent răspuns: viorel ehupov , utilizator 08:35, 3 Aprilie 2018
Buna ziua,
Depinde ce scrie in sentinta civila la care faceti referire.
Termenele de prescriptie nu se aplica hotararilor judecatoresti.
... sau mai bine zis, teremenel de prescriptie aplicate hotararilor judecatoresti se calculeaza prin raportare la continutul acestora.
Ultima modificare: Marți, 3 Aprilie 2018
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat
In sentinta se stipuleaza ca respinge contestatia impotriva p.v. intpcmit de politia rutiera si predarea permisului.Aceasta s-a pronuntat in 27.11.2013. Pe data de 15.03.2018 s-a primit o instiintare de la politia rutiera prin care se cere ca permisul sa fie predat pana la 07.06.2018 daca nu se va prelungi termenul la 120 zile. Ce se poate face in aceasta situatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de predare a permisului conform art. 118 codul rutier fillip fillip Buna ziua, In data de 21.12.2011, s-a pronuntat hotararea prin care mi se respinge plangerea contraventionala impotriva procesului-verbal. Fiind necesar sa ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila, permis retinut cafea1 cafea1 BUna. Am fost amendat de politisti si mi s-a retinut permisul. Am contestat in intanta, dar judecatorul mi-a respins contestatia. problema intervine acum: ... (vezi toată discuția)
Contestatii respinse, permisul nu a fost predat miragee miragee Buna seara, Mi-a fost luat permisul de 2 ori in aceeasi zi si am facut contestatie la ambele decizii. Ambele contestatii au fost respinse si nu am stiut ca ... (vezi toată discuția)