avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bilet la ordin
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bilet la ordin

care sunt procedurile legale pentru recuperarea unui debit de la o firma carenu pare sa mai aiba active ? mentionezca am apelat la un executor judecatoresc care dupa incasarea onorariului nu a mai facut nimic decat sa-mi spuna ca firma respectiva a vandut cam tot ce avea
Cel mai recent răspuns: nicu2nicu , utilizator 12:41, 6 Martie 2006
depinde de situatia in care se afla societatea: societate in functiune, faliment, dizolvare, radiere, opozitii etc
intra pe urbansiasociatii.ro.pot sa ti dea mai multe detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala mariusbm mariusbm Buna ziua, Societatea noastra a avut o seie de B.O. refuzate de catre o societate comerciala. Printre acestea exista 5 B.O. avalizate de catre administrator ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa - se mai poate face executare silita? IOANA9 IOANA9 Fostul angajator are sa imi plateasca mai multe salarii restante. Ma poate ajuta un executor sa recuperez aceasta datorie daca firma se afla in insolventa, ... (vezi toată discuția)
Imi mai pot recupera banii,daca vechea firma isi schimba denumirea? mihai251979 mihai251979 Buna ziua ! Am fost angajatul unei societati, care mi-a incheiat contractul abuziv precum ca eu mi-am dat demisia,eu neformuland si nesemnand nici o astfel de ... (vezi toată discuția)