avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Carte De Identitate a vehiculului gresita
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Carte De Identitate a vehiculului gresita

Buna ziua, am ridicat astazi cartea de identitate de la politie si am observat ca numarul apartamentului este trecut gresit . Cum se procedeaza pentru a modifica greseala? Trebuie sa ma prezint din nou la inmatriculari cu tot dosarul complet ?(act de v-c, taxa talon etc?)
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:34, 3 Aprilie 2018
Depuneti o cerere pentru indreptarea erorii.
Pentru indreptare eroare materiala urmeaza sa va axresati autoritatii care a consemnat eronat numarul apartamentului
Nu este necesar sa intocmiti alt dosar daca in cel depus exista datele de identificare corecte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indreptare eroare materiala gabriela_1986 gabriela_1986 Am o nelamurire. Am incheiat o tranzactie intr-un proces de partaj. Mi s-a comunicat hotararea insa am observat niste greseli si anume: in partea ... (vezi toată discuția)
Va rog mult sa ma ajutati!!!! ContSters115447 ContSters115447 Am infiintat punctul de lucru acum o saptamana si am observat de abia acum ca numarul apartamentului de pe certificatul constatator nu corespunde cu cel de pe ... (vezi toată discuția)
Sentinta judecatoreasca gresita Dumitru Ionescu Dumitru Ionescu Am solicitat in instanta recunoasterea grupei I de munca conform Ord 50/1990, anexa 1, poz 123. S-a efectuat expertiza tehnica favorabile pentru obiectivele ... (vezi toată discuția)