avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Va rog mult sa ma ajutati!!!!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Va rog mult sa ma ajutati!!!!

Am infiintat punctul de lucru acum o saptamana si am observat de abia acum ca numarul apartamentului de pe certificatul constatator nu corespunde cu cel de pe contractul de inchiriat.Ce pot face acum ca sa nu intrerup nici activitatea.Am mai fiscalizat si casa de marcat cu numarul de apartament gresit pt ca am luat datele de pe certificatul constatator.
Pot merge asa vreo luna si pe urma sa anunt ca s-a facut o greseala sau daca anunt acum la Registru doar modifica datele si pe mine nu ma afecteaza.
Va rog mult sa-mi raspundeti ca nu stiu nici ce consecinte as avea sa merg cu numarul gresit.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 11:13, 27 Decembrie 2009
Mergeti la Registru si depuneti o Cerere de indreptere erori materiale ( o gasiti aici)
[ link extern ]
Mergeti la registru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate a vehiculului gresita teknoob teknoob Buna ziua, am ridicat astazi cartea de identitate de la politie si am observat ca numarul apartamentului este trecut gresit . Cum se procedeaza pentru a ... (vezi toată discuția)
Intabulare sev27mar sev27mar Ce pot face ca sa schimb intabularea apartamentului meu pentru ca cei de la IGO au gresit si au intabulat vecinul de la scara B pe apartamentul meu iar pe mine ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu o greseala in numele cumparatorului mariana26 mariana26 Buna seara Va rog sa i.mi raspundeti si mie la aceasta intrebare. In 2004 am vindut apartamentul nepoatei mele si dupa atita timp ne.am dat seama ca numele ... (vezi toată discuția)