avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare creante de la client
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare creante de la client

Buna ziua.
O societate comerciala poate apela la ajutorul ANAF-ului in vederea recuperarii unor creante de la client?
Daca da, care este procedura?
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 3 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 12:35, 6 Aprilie 2018
Anaf-ul nu desfasoara profesii liberale si nici nu presteaza servicii de acest gen pentru persoane private, fizice sau juridice.
Daca aveti datorii la ANAF din facturi neincasate, puteti merge la ANAF cu documentele ( interesati-va ce documente sunt necesare pe langa facturi ) si ANAF-ul poate intreprinde demersurile pentru poprirea conturilor debitoarei si recuperarea datoriilor fiscale. Dar banii aceia nu vor ajunge la dvs., ci se vor achita in contul datoriei dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare bilant camelia adina camelia adina am incarcat conturile in programul inteligent pdf de pe anaf / la datorii si creante imi aduna si soldul analitic al contului 4428.TP respectiv 4428 TI/ ... (vezi toată discuția)
Tert poprit discover discover In ce fel poate intervenii institutia finantelor publice , avand urmatoare situatie. Am colaborat cu o sc , si in urma acestei colaborari am \"strans\" o ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie prin terta persoana RAD NICOLETA RAD NICOLETA DORESC SA STIU DACA UN FURNIZOR CARE ARE DATORII CATRE STAT SI NU LE POATE PLATII PT CA NU ISI RECUPEREAZA BANII DE LA CLIENTI POATE SA CEARA STATULUI SA ... (vezi toată discuția)