in cazul in care doresc sa ma reintorc la serviciu inainte de incheierea cic (inainte ca sa implineasca copilul varsta de 2 ani) trebuie sa fac o cerere sau sa aduc la cunostinta Primariei sau Fortelor de munca acest lucru? am fost la locul de munca si am facut o cerere prin care doresc sa reincep activitatea mai curand. cei de la personal au spus ca ei CRED ca ar trebui sa merg si sa anunt si la Primarie... Forte de munca... dar nu stiu nici ei exact.
va rog mult sa ma indrumati si lamuriti. va multumesc anticipat pentru ajutorul acordat .
Daca reveniti in activitate mai devreme de 2 ani trebuie neaparat sa anuntati la Directia Muncii de unde vi se vireaza banii si va depuneti actele pentru stimulentul de 100 ron, pe care ii primiti pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului.
In baza cererii dumneavoastra, angajatorul va emite o decizie de reprimire in functie, incepand cu data de ... , decizie ce va fi inregistrata la ITM. Apoi cu o copie dupa decizia respectiva mergeti la primarie si cereti anularea indemnizatiei de crestere copil ...