avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reintoarcere la munca dupa cic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reintoarcere la munca dupa cic

in cazul in care doresc sa ma reintorc la serviciu inainte de incheierea cic (inainte ca sa implineasca copilul varsta de 2 ani) trebuie sa fac o cerere sau sa aduc la cunostinta Primariei sau Fortelor de munca acest lucru? am fost la locul de munca si am facut o cerere prin care doresc sa reincep activitatea mai curand. cei de la personal au spus ca ei CRED ca ar trebui sa merg si sa anunt si la Primarie... Forte de munca... dar nu stiu nici ei exact.
va rog mult sa ma indrumati si lamuriti. va multumesc anticipat pentru ajutorul acordat .
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 20:49, 26 Octombrie 2009
Daca reveniti in activitate mai devreme de 2 ani trebuie neaparat sa anuntati la Directia Muncii de unde vi se vireaza banii si va depuneti actele pentru stimulentul de 100 ron, pe care ii primiti pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului.
In baza cererii dumneavoastra, angajatorul va emite o decizie de reprimire in functie, incepand cu data de ... , decizie ce va fi inregistrata la ITM. Apoi cu o copie dupa decizia respectiva mergeti la primarie si cereti anularea indemnizatiei de crestere copil ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie florinape florinape buna seara as dori sa.mi spuneti daca se poate eu am fost reprimita in campul muncii inainte ca fetita mea sa implineasca varsta de un an de zile am optat ... (vezi toată discuția)
Procedura reincepere munca dupa ccc, indemnizatie, stimulent AndreeaMogoase AndreeaMogoase Buna, Ma puteti ajuta, va rog, cu cateva lamuriri? 1. Copilul implineste 2 ani in 28.08.2020, este in regula daca reîncep munca in 22.06.2020? Tatăl ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil fanica2005 fanica2005 buna seara, va rog foarte mult sa-mi spuneti care este procedura prin care tatal poate sa beneficieze de CIC,tinand cont de faptul ca mama nu are si nu a ... (vezi toată discuția)