avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere

Buna ziua, va rog sa imi spuneti cum se calculeaza cele 5 zile de trasmitere a deciziei de concediere
in data de 30.03.2018 a fost emisa decizia de concediere in urma preavizului de 20 de zile lucratoare , preaviz inregistrat in REVISAL si inregistrat in registru firmei in data de 03.04.2018 si transmis prin posta in data de 04.04.2018, poate fi contestata pe motiv ca a fost pusa la posta in data de 04.04.2018
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:43, 4 Aprilie 2018
In general, termenul se calculeaza de la data emiterii deciziei de concediere, neluandu-se in calcul prima si ultima zi a termenului.
ADICA DECIZIA DE CONCEDIERE ESTE TRANSMISA IN TERMEN ? IN CAZUL MEU IN DATA DE 04.04.2018?
SE CALCULEAZA 5 ZILE LUCRATOARE?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Aprilie 2018
maryaj, utilizator
Sunt 5 zile lucratoare sau calendaristice ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara suciu_diana suciu_diana in cazul in care un angajat isi ia concediu de odihna inainte de implinirea termenului de 30 de zile pentru finalizarea cercetarii si emiterea deciziei, cum se ... (vezi toată discuția)
Termen preaviz impact impact Buna seara, Am nevoie si eu de o lamurire . Preavizul in cazul demisiei este de 15 zile [b]calendaristice[/b] pentru functiile de executie si 30 zile ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim in preaviz popescusandu popescusandu Daca imi puteti spune, in ce conditii angajatorul imi poate desface CIM inainte de terminarea perioadei de preaviz (cele 20 de zile). Cele 20 de zile sunt ... (vezi toată discuția)