avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionar incadrare grad handicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionar incadrare grad handicap

Buna ziua
Mama, pensionara fiind a fost incadrata acum 6 ani la handicap cu grad usor de catre comisia de expertiza sector 4, cu revizuire la an. (mastectomie totala san drept+ diabet grad II). A mers 2 ani la revizuire(in niciun caz sanul nu-i mai crestea) iar dupa a abandonat sa se tot prezinte pentru 30 de lei(pensie handicap).
Acum as vrea sa merg cu ea dar nu stiu pasii pe care trebuie sa ii fac( unde sa ma prezint, ce documente /acte imi trebuie).
Ma poate ajuta cineva cu aceste date si eventual sa imi spuna care este suma pe care o primeste un pensionar care ar grad de handicap(cancer san).??
Ultima modificare: Miercuri, 4 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:11, 8 Aprilie 2018
Ma sfătuiește cineva.??

alexandru andra a scris:

Buna ziua
Mama, pensionara fiind a fost incadrata acum 6 ani la handicap cu grad usor de catre comisia de expertiza sector 4, cu revizuire la an. (mastectomie totala san drept+ diabet grad II). A mers 2 ani la revizuire(in niciun caz sanul nu-i mai crestea) iar dupa a abandonat sa se tot prezinte pentru 30 de lei(pensie handicap).
Acum as vrea sa merg cu ea dar nu stiu pasii pe care trebuie sa ii fac( unde sa ma prezint, ce documente /acte imi trebuie).
Ma poate ajuta cineva cu aceste date si eventual sa imi spuna care este suma pe care o primeste un pensionar care ar grad de handicap(cancer san).??

Informatii aici:

[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

comisia superioara de evaluare a persoanelor cu handicap pentru adulti Ella2222 Ella2222 Buna ziua. Am 41 ani, sunt pensionara gradul 2 invaliditate ( cancer mamar gradul 2, mastectomie san drept ). Am sunat la ANPH Bucuresti sa ma informez cum pot ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate nerevizuibila GeorgetaGeta GeorgetaGeta Sunt pensionata pe caz de boala cu diagnostic neo mamar,st.3 operat cu mastectomie totala si m-ar interesa daca as putea beneficia de pensie de boala fara ... (vezi toată discuția)
Handicap ori ba? sorinelo sorinelo Mama are 73 ani, acum cca 3 ani a fost diagnosticata cu nodul cancerigen sub bratul drept,in urma operatiei de vreo 40 centimetri i s-a extirpat un san, a ... (vezi toată discuția)