Buna ziua,
Va multumesc pt raspuns.
Intradevar nu s-a respectat legea 230 prima data.
Nu este vorba de scara mea. Eu sunt administratorul blocului. Tocmai asta este ca nu vreau ca ceilalti sa suporte niste cheltuieli pentru care ei au platit deja. Daca acum se renoveaza scara fara aportul tuturor inseamna ca si noi incalcam legea ca si fostul administrator.
Si la blocul dumneavoastra s-a produs o incalcare a legii 230 iar rezolvarea s-a facut tot cu aceeasi incalcare a legii.
Eu cautam o cale legala de a atribui niste costuri de reparatii unei singure scari.
La acest bloc lucrurile ar merge mult mai bine daca reparatiile si cheltuielile acestora, acolo unde este posibil sa se faca pe fiecare scara in parte.
Va multumesc
BEN46 a scris:
Cheltuilie cu fondul de reparații se imparte in functie de cota parte indiviză tuturor ap. din toate scările după lege . La dv. nu s-a respectat prima dată impărțirea in mod egal , probabil că a-ți fost impotrivă și scara respectivă și-a asumat costurile . Acum ca sc. dv. vrea să facă modernizări vreți să contribuie si ceilalți . Am avut si noi o astfel de problemă cand s-a schimbat usa de la intrare cu termopan inlocuirea a fost suportată de scara respectivă .Cand si-au schimbat cealaltă scara usa cheltuielile au fost suportate de ei . In privința schmbărilor sau avariilor la țevile de apa , căldură ,canalizare nu au fost preblme cu suportarea costurilor , acesta fiind repartizată tuturor ap. din bloc .
Sub ce formă se poate renova și cealaltă scară faceți o Adunare Generală și vedeți ce iese . Hotararile Adunarii Generale sunt valabile pt. toti proprietarii indiferent dacă participă sau nu la dezbatere .