avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil

Situatie concreta:
Salariata ( mama) a fost pana la data de 01.04.2018 in ccc. De la aceasta data a revenit la serviciu ( copilul find nascut la data de 29.07.2016).
Deci a incetat suspendarea contractului individual de munca. Sotul acesteia ( tatal) doreste sa-si ia in continuare ccc.
Intrebarea este : ce perioada trebuie sa-si ia tatal pentru ca in continuare mama sa beneficieze de stimulentul de insertie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:29, 4 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tatal copilului poate sa-si ia cel putin o luna de CCC .... mama trebuie sa-si depuna dosarul pentru stimulentul de insertie.

Atentie : pe durata cat tatal se afla in CCC , mama nu va primi stimulent de insertie.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare concediu crestere copil m2008 m2008 Stiu ca s-a tot discutat acest subiect, dar as avea nevoie de un raspuns punctual, daca se poate. Copilul este nascut pe data de 10.10.2013. Am optat pentru ... (vezi toată discuția)
Reluare activitate dupa cic bvr bvr Buna ziua! Am rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea situatie: copil nascut in 18.02.2015. Mama are contractul suspendat pentru un an, dar doreste ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie: mama reia serviciu, tatăl intra în ccc, dar nu se mai întoarce după ccc la serviciu Diana Sp Diana Sp Mama se întoarce la birou, iar tatăl rămâne în CCC. Dupa ce se finalizează CCC al tatalui, acesta nu mai dorește sa se întoarcă la serviciu. Mama ... (vezi toată discuția)