avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obtinere tutela mama bolnava de Alzheimer
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obtinere tutela mama bolnava de Alzheimer

Buna ziua,

Locuiesc impreuna cu mama mea bolnava de Alzheimer. Cum procedez pentru a lua tutela asupra ei? Am nevoie de avocat? Exista o procedura pe care o pot urma si singura? Sau e nevoie de avocat, si daca da, cam cit costa?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 19:25, 4 Aprilie 2018
Va puteti descurca si singura. Obtineti acte care sa dovedeasca faptul ca mama dvs nu mai are discernamant si depuneti cererea la Judecatoria in a carui circumscriptie isi are domiciliul mama.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament coproprietar bolnav alzheimer GIULIAMATEI GIULIAMATEI Buna ziua Tatal meu vrea sa vanda apartamentul in care locuieste si sa se mute intr-o garsoniera. Coproprietar este mama, bolnava de dementa alzheimer ... (vezi toată discuția)
Dementa mariw mariw Bunicul meu e proprietarul casei unde locuiesc eu,mama,tata si bunica. Bunicul meu fiind divortat de bunica,mama fiind fiica lui. Bunicul meu a avut tendative ... (vezi toată discuția)
Obtinere tutela a unui parinte bolnav liana1963 liana1963 Buna seara, Am urmatoarea intrebare daca ma poate indruma cineva: Tatal meu este bolnav de Alzheimer , nu intr-o forma foarte avansata dar totusi se ... (vezi toată discuția)