avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare contract de munca - stimulent de insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare contract de munca - stimulent de insertie

Am un angajat care beneficiaza de stimulent de insertie pana in august 2018. Firma urmeaza sa se inchida. Din cate am inteles, daca o dau afara pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizarii judiciare sau a falimentului angajatorului, va putea intra in somaj si va putea lua si stimulent in continuare. Cu ce articol pot inceta contractul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:13, 4 Aprilie 2018
Daca va intra in somaj, nu va mai beneficia si de stimulentul de insertie.
Atunci cum poate face sa beneficieze in continuare de stimulent?E ok sa incetez cu art. 65, alin. 1, nu?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Aprilie 2018
RuxandraLarisa, utilizator
Pentru somaj este corect art.65 alin.1 C.mun.

Indiferent de articolul cu care se inceteaza c.i.m., nu se mai poate beneficia de stimulent de insertie dupa data incetarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cim in timpul beneficierii de stimulent insertie Horatia Horatia Buna ziua, Va rog frumos raspuns avizat la urmatoarele -daca primesc stimulent de insertie dar am schimbat angajatorul, am obligatia eu sa il anunt despre ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! m-am reintors la munca din ccc in urma cu an (copil ... Adc6tr@ Adc6tr@ Buna ziua! M-am reintors la munca din ccc in urma cu an (copil 1a6l), la un alt anagajator. In prezent beneficiez de stimuletul de insertie, dar am primit o ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie in caz de somaj lylyanac lylyanac Buna ziua. Sunt angajata pe functie de conducere a unui magazin de haine incepand cu data de 14 noiembrie.Contractul este pe perioada nedeterminata cu perioada ... (vezi toată discuția)