avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... oare creditorul ii vor da afara din casa ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

oare creditorul ii vor da afara din casa ?

Sora sotului meu a facut un credit de nevoi personale cu ipoteca acum 2 ani in urma. Datorita unor evenimente din viata ei a ajuns in neplacuta situatie de a nu mai putea achita creditul - restante de 9 luni.De la Firma recuperatoare i s-a spus ca intr-o saptamana tb sa plateasca 3000 EUR din restanta totala de 4500 EUR . In caz contrar au amenintat-o ca vor proceda la executare silita si ca-i vor pune sechestru pe apartament si pe bunurile personale. Acum 1 an si ceva barbata'su a plecat cu.o dra si a lasat-o cu un copil de 4 luni.
Daca nu are de unde plati intr-o saptamana 3000 eur chiar ii vor pune sechestru pe apartament si pe bunuri? Dar daca plateste doar 1000 eur? Mentionez ca total credit=50.000 eur, iar restanta este de 4500 eur
Executorul are obligatia de a o anunta cu cateva zile inainte ca va proceda la executare silita?
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 09:15, 27 Octombrie 2009
grea situatie:">

mergeti la banca si vedeti in ce stare este dosarul de credit.

faceti o cerere scrisa pt rescadentarea creditului in care sa relatati cele intamplate si pe care sa o inregistrati la secretariatul bancii si sa pastrati si dvs 1 exemplar cu acel nr pe care il veti primi.
platiti direct la banca cat de mult puteti, si apoi lunar chiar si o suma mai mica decat rata se se vada ca aveti intentii de plata.
ignorati firma de recuperare, rezolvati totul cu banca
#-o

reveniti cu alte amanunte privind dosarul de credit dupa ce mergeti la banca si aflati de acolo situatie reala actuala a creditului

daca banca vroia sa va execute o putea face deja ... dupa 90 zile de neplata:O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Davey Davey Buna ziua! Am un credit de nevoi personale fara garantii foarte restant (am reusit sa mai achit mici sume) dar sunt intr-o situatie critica. Am primit un ... (vezi toată discuția)
Rezilierea contractului de credit lacramioara542 lacramioara542 se mai poate face ceva in cazul rezilierii unui cotract de credit?nu am servici si nu am mai putut sa platesc ratele.este in credit de nevoi personale fara ... (vezi toată discuția)
Sechestru ioanaiux ioanaiux Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate daca am incheiat acum 4 ani un contract de imprumut personal, si am intarziat la plata ratelor deoarece am ramas in ... (vezi toată discuția)