Sora sotului meu a facut un credit de nevoi personale cu ipoteca acum 2 ani in urma. Datorita unor evenimente din viata ei a ajuns in neplacuta situatie de a nu mai putea achita creditul - restante de 9 luni.De la Firma recuperatoare i s-a spus ca intr-o saptamana tb sa plateasca 3000 EUR din restanta totala de 4500 EUR . In caz contrar au amenintat-o ca vor proceda la executare silita si ca-i vor pune sechestru pe apartament si pe bunurile personale. Acum 1 an si ceva barbata'su a plecat cu.o dra si a lasat-o cu un copil de 4 luni.
Daca nu are de unde plati intr-o saptamana 3000 eur chiar ii vor pune sechestru pe apartament si pe bunuri? Dar daca plateste doar 1000 eur? Mentionez ca total credit=50.000 eur, iar restanta este de 4500 eur
Executorul are obligatia de a o anunta cu cateva zile inainte ca va proceda la executare silita?
mergeti la banca si vedeti in ce stare este dosarul de credit.
faceti o cerere scrisa pt rescadentarea creditului in care sa relatati cele intamplate si pe care sa o inregistrati la secretariatul bancii si sa pastrati si dvs 1 exemplar cu acel nr pe care il veti primi.
platiti direct la banca cat de mult puteti, si apoi lunar chiar si o suma mai mica decat rata se se vada ca aveti intentii de plata.
ignorati firma de recuperare, rezolvati totul cu banca
#-o
reveniti cu alte amanunte privind dosarul de credit dupa ce mergeti la banca si aflati de acolo situatie reala actuala a creditului
daca banca vroia sa va execute o putea face deja ... dupa 90 zile de neplata:O
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Executare silita
Davey
Buna ziua!
Am un credit de nevoi personale fara garantii foarte restant (am reusit sa mai achit mici sume) dar sunt intr-o situatie critica. Am primit un ... (vezi toată discuția)
Sechestru
ioanaiux
Buna ziua,
As dori sa stiu daca se poate daca am incheiat acum 4 ani un contract de imprumut personal, si am intarziat la plata ratelor deoarece am ramas in ... (vezi toată discuția)