avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete masa

Revin cu o intrebare.
Cum am mai precizat am un loc de munca la stata cu norma intreaga si beneficiez de norma de hrana.de ceva timp am si un job part-time si mi-au spus ca nu beneficeiez de tichete de masa.imi puteti spune daca este adevarat si pe ce baza (lege.art?)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:21, 5 Aprilie 2018
Normele de aplicare a Legii nr.142/1998
art.35
In cazul cumulului de functii, tichetele de masa pot fi acordate numai de catre angajatorii unde salariatii in cauza isi au functia de baza, potrivit legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare bonuri valorice maryanel78 maryanel78 Buna ziua, sunt angajata cu norma intreaga in serviciul de stat si mi-am luat un job part-time, intrebarea mea este daca este legal sa primesc bonuri de masa , ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare jonion180 jonion180 Sunt angajat la stat cu norma intrega si beneficiez de norma de hrana. in timpul liber am inceput activitatea la o firma cu jumatate de ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa Joanna30 Joanna30 Buna ziua. Am mai gasit un job, asa cum ne-a sfatuit unul din marii nostri conducatori. Problema este ca la negociere mi s-au oferit bonuri de masa pentru ... (vezi toată discuția)