avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plângere pentru calomnie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plângere pentru calomnie

Pot depune o plângere pentru calomnie la orice ora ?
La orice ora din zi si din noapte clientul nostru are dreptate...(((Sa depuneti unde anume?Daca va referiti la politie calomnia si insulta nu mai sunt fapte de natura penala deci depuneti plangere degeaba.Daca va referiti la un proces civil pt atingere adusa onoarei si/ sau reputatiei dvs atunci e altceva.Oricum intrebarea dvs e buna la radio Erevan.
No, ca s-o trezit domn’ avocat sa-mi vorbească de dezincriminari. Calomnia e contravenție, am dreptul sa încunoștintez organele competente de săvârșirea unei fapte de natura contravenționala.
Nu a zis nimeni nimic de răspundere civilă delictuală. Alta era întrebarea, dar noua ne place sa vorbim elevat pt a PAREA inteligenți.
Mulțumesc pt raspuns
Daca considerati ca aveti notiuni de legislatie de ce mai solicitati sfaturi juridice.Oricum modul in care ati adresat intrebarea denota multe carente ..Succes in demersul dvs sa ne luminati si pe noi cu un raspuns cand o sa fie solutionata sesizarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatii nefondate si patarea imaginii ramona36 ramona36 Buna ziua!Am decis de comun acord cu sotul meu sa divortam am inaintat dosarul in instanta dar in ultima perioada vine acasa cu fel si fel de acuzatii ... (vezi toată discuția)
Pretentii morale kuky666 kuky666 buna ziua, daca fac o plangere penala impotriva unui agent de politie de la rutiera care m-a umilit pot sa am pretentii materiale morale? (vezi toată discuția)
Calomnie, insulta si rezolutie de neincepere a urmaririi penale, ce-i de facut mai departe...? lonley-wolf lonley-wolf Toata Stima D-lor Consultanti si Moderatori!! Parintii mei au fost insultati si calomniati grosolan de catre o persoana, la un an de la moartea tatalui meu ... (vezi toată discuția)