avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... conducere fara permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

conducere fara permis

ma prins politia spaniola fara permis, ma amendat si ma bagat in tribunal.intrebare: au voie sa ma retina pe teritoriul spaniei?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:32, 2 Noiembrie 2009
Daca ati comis o infractiune pe teritoriul altui stat,puteti fi retinut si sanctionat potrivit legilor acelui stat.Chiar daca a-ti revenit in tara ,statl respectiv poate cere extradarea dumneavoastra pentru a va ispasi pedeapsa,pentru infractiunea comisa.
nu am fost arestata m-am ales doar cu o amenda de 450 de euro
Pai, si atunci, de ce sa va tina acolo?
cica m-au dat la politia de frontiera. acestia au dreptul sa ma retina?
nu mi-sa intocmit dosar penal

Alte discuții în legătură

Condamnare cu executare dodorel62 dodorel62 Doresc sa stiu , daca o persoana din Romania este condamnata in Spania definitiv la 4 ani cu executare pentru bataie si are timp de 4 ani interdictie pe ... (vezi toată discuția)
Extradare sorintudor sorintudor Daca un cetatean roman este retinut pentru o infractiune pe teritoriul altei tari decat cea in care a savarsit infractiunea,ce se intampla cu acesta? Este ... (vezi toată discuția)
O arestare in spania in 2010 robert2158a robert2158a Buna ziua, Am si eu o problema, am fost arestat in Spania in 2010 pentru o infractiune de inselaciune am fost eliberat dupa 3 zile si am parasit ... (vezi toată discuția)