avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... conducere fara permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

conducere fara permis

ma prins politia spaniola fara permis, ma amendat si ma bagat in tribunal.intrebare: au voie sa ma retina pe teritoriul spaniei?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:32, 2 Noiembrie 2009
Este cam ciudat ce spuneti. Ce sens are sa va retina acolo, mai ales ca ati savarsit si o fapta penala desi nu ati fost arestat/a.

:offtopic: Va rog sa va editati mesajele. Nu le mai scrieti consecutive. Multumesc.
te doresc a scris:

ma prins politia spaniola fara permis, ma amendat si ma bagat in tribunal.intrebare: au voie sa ma retina pe teritoriul spaniei?

Aveau dreptul sa va retina.
Arestarea preventiva se refera la altceva, e vorba de o alta masura preventiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare cu executare dodorel62 dodorel62 Doresc sa stiu , daca o persoana din Romania este condamnata in Spania definitiv la 4 ani cu executare pentru bataie si are timp de 4 ani interdictie pe ... (vezi toată discuția)
Extradare sorintudor sorintudor Daca un cetatean roman este retinut pentru o infractiune pe teritoriul altei tari decat cea in care a savarsit infractiunea,ce se intampla cu acesta? Este ... (vezi toată discuția)
O arestare in spania in 2010 robert2158a robert2158a Buna ziua, Am si eu o problema, am fost arestat in Spania in 2010 pentru o infractiune de inselaciune am fost eliberat dupa 3 zile si am parasit ... (vezi toată discuția)