avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

As dori sa stiu daca tatălui meu i se poate executa silit locuinta in conditiile in care nu are documente pe respectivul imobil- e o casa la tara care figurează în cartea funciară ca proiect si acesta pe numele bunicii decedate.Mai mult, terenul pe care se află locuinta figurează cu acte în regulă pe numele unei mătuși.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:25, 8 Aprilie 2018
pai nu ati fost explicita pentru ce este executat silit ca sa primiti un raspuns clar
E vorba de un imprumut in bani destul de mare pentru care persoana respectiva are deja hotărâre judecătorească.
Daca tatal dvs a acceptat mostenirea, in mod expres sau tacit, de pe urma bunicii decedate atunci poate fi executat silit pe casa, chiar daca casa nu este finalizata (nu si pe teren, daca spuneti ca terenul apartine unei alte persoane).
Ultima modificare: Duminică, 8 Aprilie 2018
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren intravilan GeorgeFloresti GeorgeFloresti Tatal meu inpreuna cu matusa mea, au un teren intravilan in suprafata de 1150 mp, iar pe acest teren locuieste matusa mea (in casa bunicilor mei). In anul ... (vezi toată discuția)
Buna,am luat un credit la banca,am întârzieri peste 90 zile,am ... Cleocleo Cleocleo Buna,am luat un credit la banca,am întârzieri peste 90 zile,am primit acasa un plic de la un executor judecătoresc ca a început executarea imobilului la ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa 36 de ani? constantincucu constantincucu Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Exista un termen limita in care trebuie facuta succesiunea? Poate “veni” la succesiune ... (vezi toată discuția)