avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul la mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul la mostenire

Matusa tatalui meu i-a lasat mostenire o casa surorii mele.Mentionez ca atat tatal meu cat si matusa sunt decedati.Matusa nu a a avut alti mostenitori ,singurul fiind tatal meu. Eu am vreun drept la o parte din mostenire ? Poate este important de spus certificatul de mostenitor s-a facut acum mai bine de 30 ani.Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:15, 7 Aprilie 2018
Buna ziua,
NU!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire nellyy nellyy Buna ziua. As dori o indrumare intr-o problema care mi se pare un pic delicata. In urma cu cativa ani, bunica din partea tatalui a decedat, iar din ceeace ... (vezi toată discuția)
Succesiune atakiki atakiki Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat. Parintii mei locuiesc din 2005 intr-o casa - mostenire pe linie paterna. Tatal mai are doua surori, una dintre ... (vezi toată discuția)
Succesiune unul din parinti livia234 livia234 Buna ziua! Am o problema legata de succesiunea unuia din parinti! Totul a inceput acum 6 ani dupa moartea tatalui meu cand mama impreuna cu surorile mele au ... (vezi toată discuția)