Sunt căsătorită de 18 ani, avem un fiu de 12 ani si locuiesc in apartamentul socrilor inca de la inceputul cazniciei...acestia au spus ca ne vor face acte...dar nu au facut-o....sotul a locuit timp de 2 ani in alt oras cu gazda, in interes de serviciu....ne vedeam doar in weekend-uri....intors acasa a iesit la iveala o infidelitate a lui....caznicia nu poate continua...Eu vreau sa-mi pastrez copilul...pana la urma l-am crescut mai mult singura...la ce sa ma astept???
Foarte simplu ,domiciliul minorului o sa fie stabilit la dvs custodia"" urmand sa fie exercitata in comun,sotul o sa fie obligat la plata unei pensii de intretinere pt minor.Osa trebuiasca totusi sa dovediti ca realizati venituri si ca puteti asigura o locuinta minorului,va dati seama ca nu mai puteti locui in imobilul socrilor
Exista deopotriva sanse ca, sotul sa fie de acord cu divortul sau sa se impotriveasca desfacerii casatoriei. Sunt mai multe aspecte care trebuiesc lamurite, insa acestea le veti lamuri la momentul formularii cererii de desfacere a casatoriei,..
Divorț la notar
vylut
Buna ziua! Sunt căsătorită de 18 ani, am un copil in vârstă de 16 ani si locuiesc in apartamentul socrilor. Soțul meu este infidel, am luptat pentru ... (vezi toată discuția)
Divortul
pysykmady
Buna ziua am si eu o intrebare.
Mam casatorit in iunie-2009,in luna octombrie mam mutat inapoi la parinti mei,pentruca nu ma intelegeam cu soacra mea,sotul a ... (vezi toată discuția)