avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna - declarație ieșire minor din țară
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna - declarație ieșire minor din țară

As vrea sa trec vama dar nu pot sa optin procura de la tata.mama este în germania.si tata in Romania. și mama cu tata sunt despărțiți.dar nu legal.(asta este o întrebare în numele la o nepoată.)
Ultima modificare: Marți, 10 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Moisa88 , utilizator 10:36, 11 Aprilie 2018
Bună ziua,

Ca nepoată fără procură de la ambii părinți nu puteți trece granița cu copilul. Nu există o alternativă.
Dar numai procura din partea mamei.nu se poate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aducere copil din romania inapoi in strainatate... ioana d ioana d"arc buna seara,am un copil nascut in strainatate pe care l-am dus in romania si are grija mama mea de el,as vrea sa il aduc inapoi si vreau sa stiu ce acte am ... (vezi toată discuția)
Pasaport minor claudiaaydogan claudiaaydogan buna ziua as dori sa stiu daca unui minor de o luna si jumatate i se va face pasaport individual sau va fi inscris pe pasaportul unuia dintre parinti de ... (vezi toată discuția)
Reprezentant legal minor - urgent vilies0507 vilies0507 Bună ziua! Ce înseamnă să fii reprezentant legal al unui minor? Înseamnă că părintele care devine reprezentant legal are autoritate părintească ... (vezi toată discuția)