avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Distanta minima fata de hotar, la care se pot planta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Distanta minima fata de hotar, la care se pot planta arbori

La ce distanta minima minima se pot planta arbori, deoarece am un vecin care a plantat arbori la 0,4 metri fata de hotar ? Care este calea de urmat ?
Cel mai recent răspuns: Grig 1 , utilizator 22:35, 10 Aprilie 2018
Buna ziua,
Legal, 2 metri dar va sfatuiesc sa studiati art. 613 C.Civ.
ATENTIE, exista si CUTUME asa caaaaaaaaaaaa,
Pe de alta parte, daca atunci cand ati cumparat imobilul acei arbori erau plantati se presupune existenta unui acord anterior al proprietarilor.
Calea legala>
Notificare scrisa si, daca nu va intelegeti, instanta.
Dar, ATENTIE, prietenii ti-ii alegi iar rudele si vecinii ti-ii da DUMNEZEU si nu sunt schimbabili. Asa ca e de preferat sa va intelegeti CIVILIZAT!
Ultima modificare: Marți, 10 Aprilie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Bună seara, arbori i-a plantat acum, am discutat cu el dar nu vrea sa îi planteze la o distanță mai mare, zice că vreau să fac ordine în curtea lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vreo lege sa nu imi permita sa pun copacul la mai putin de 1m de gard cu vecinu ? cozsmin2 cozsmin2 Buna ziua , Am la tara o casa veche , unde am cativa copaci fix langa gardul cu un vecin . Am discutat cu el care dorea sa ma convinga sa tai copacii aceia ... (vezi toată discuția)
Plantare pomi la o distanta foarte mica de zidul despartitor al casei mmus mmus Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum pot proceda, carei institutii ma pot adresa, in cazul in care vecinul meu incalca prevederile art. 613 din Codul Civil, ... (vezi toată discuția)
Incalcare cod civil baciu n cristian baciu n cristian de 5 ani am un vecin cu care nu am avut conflicte dar anul trecut ia venit asa deodata sa planteze 6 arbori tuia de vreo 2,5 m inaltime la nici un metru de ... (vezi toată discuția)