avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Abandon de munca!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Abandon de munca!

Ce se intampla daca imi abandonnez locul de munca in Germania, patronul ma poate da in judecata,Si daca ar fi cazul pentru ce?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:39, 15 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
C.i.m. este semnat cu angajator din tara sau din germania?
Din Germania!

Cornel Vasile a scris:

C.i.m. este semnat cu angajator din tara sau din germania?

De ce nu va dati demisia , ca sa evitati un conflict de munca cu angajatorul?

Si in Germania , salariatii raspund pentru daunele morale produse angajatorului prin fapta lor savarsita cu vinovatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict angajator angajat-posibil penal? dan_sur_cr dan_sur_cr Salut ,avem urmatorul caz: un s.r.l angajaza cu c.i.m. o persoana ,persoana nu semneaza c.i.m .acesta fiind semnat de catre angajator si depus la i.t.m. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - probleme la locul de muncă GabrielCapita GabrielCapita Am lucrat ca lucrator bucatarie o perioada de 3 luni la restaurant , a venit pandemia am stat o luna in somaj tehnic din cauza comportamentului neadecvat a ... (vezi toată discuția)
Demisia fara preaviz mihaelamika mihaelamika buna ziua...am si eu o intrebare si sper din suflet sa gasesc aici raspunsul care ma framanta : sotul meu si-a dat demisia de la firma unde lucra deoarece ... (vezi toată discuția)