avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare pamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare pamant

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Mama mea vrea sa vanda pamantul de la sat. A gasit cumparator si a facut in prealabil o notificare la notar prin care a incasat jumate din suma, restul urmand sa-l primeasca pana in luna octombrie.
Ieri a semnat contract de arenda pe 8 ani cu cel care va cumpara pamantul.
Am inteles ca urmeaza ca mama sa depuna la primarie intentia de vanzare, care va sta afisata timp de o luna.
Va intreb - la cat timp dupa semnarea contractului de arenda mama poate sa depuna aceasta intentie de vanzare?
Sau care sunt pasii care urmeaza a fi facuti dupa contractul de arenda?
Va multumesc din suflet pentru ajutor, anticipat
Adina Tica
Cel mai recent răspuns: ADINA TICA , utilizator 22:48, 10 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara!
Dupa semnare poate sa depuna imediat intentia la primarie!
Dupa ce semneaza contractul de vanzare cumparare atunci inceteaza contractul de arendare.
Din suflet - VA MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde obtin certificat de atestare fiscala pentru instrainare pamant ADINA TICA ADINA TICA Buna seara Vă rog frumos sa ma ajutaţi cu un raspuns Mama mea, care este la sat, a demarat vanzarea a 8 parcele mici de pământ în comuna Bozovici, ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasi legale pentru vanzarea unui teren aflat in arenda? Ionut_Adrian Ionut_Adrian Buna seara. Am in arenda 3.5 hectare de pamant. Doresc sa vand un hectar (pe care detin titlul de proprietate) , am vorbit cu cel la care am pamantul in arenda ... (vezi toată discuția)
Mama vrea să treacă pe numele meu apartamentul pe care l-am moștenit amândouă. donație, întreținere sau vânzare-cumpărare, ce variantă să alegem? ADINA TICA ADINA TICA Buna ziua Mă numesc Adina Tică, tatăl meu a decedat in luna mai si mama doreşte să treacă apartamentul pe numele meu. Nu am frati - o am numai pe ... (vezi toată discuția)