avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Obținere daune de la vecinul care a inundat-o pe mama ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obținere daune de la vecinul care a inundat-o pe mama în mod repetat. Cum se procedează?

Sunt coproprietar al apartamentului unde locuieste mama, dar nu locuiesc acolo. Vecinul de deasupra a inundat-o de 3 ori intr-o saptamana, pe zona baie-dormitor adiacent. Este greu de discutat cu proprietarul apartamentului de sus, deoarece nici el nu locuieste la adresa, are chiriasi. Pana la urma a fost contactat de administrator. As vrea sa ii cer daune pentru starea in care se afla tavanele si peretii incaperilor inundate din apartamentul mamei. Cum se procedeaza? Eu stiu ca trebuie sa vina administratorul sa faca PV de constatare, dar dupa aceea? Pana acum nu ne-am mai confruntat cu o astfel de situatie, au mai mici probleme dar s-au rezolvat pe cale amiabila. Acum e dezastru, efectiv, trebuie zugravit din nou. Trebuie sa plateasca.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:00, 11 Aprilie 2018
Nu are nicio treaba administratorul cu proprietatea dvs.
Faceti poze,daca aveti asigurare bine,daca nu,contactati un avocat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista o practica prin care se poate incheia un pv de catre administrator cu detaliere pagube,data producerii cauze probabile etc.In cazul in care nu doreste sa va ajute faceti dcs poze,incheiati un pv in prezenta unor martori,notificati prin executor locatarul respectiv solicitandu-i plata daunelor produse.in caxul in care nu doreste si nu are asigurare singura solutie este instanta .Un eventual proces necesita taxe timbru onorariu expert,onorariu avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament inundat sistematic marinelapedestru marinelapedestru In anul 2003 am devenit proprietara unui apartament. Am aflat ulterior ca in anul 1975 s-a constuit in podul cladirii un apartament care are baia si bucataria ... (vezi toată discuția)
Inundatie deea_r deea_r Buna ziua! As cere un sfat cu permisiunea dvs. Mi-am inundat vecina, fara sa vreau. In urma inundatiei, vecina a ramas cu o pata mica undeva pe un tavan. Eu ... (vezi toată discuția)
Proces civil lazarescuE lazarescuE Am fost inundat de mai mult de o saptamana de un vecin care locuieste cu 2 etaje mai sus, a fost afectat in principal apartamentul meu, cel de deasupra avand ... (vezi toată discuția)