avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plângere la poliție
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plângere la poliție

Buna ziua in data de 30 martie mi a fost furat portofelul cu acte ,bani ,etc am făcut sesizare la poliție am avut martori,camere de supraveghere etc nu știu nimic daca iau prins sau nu , tot umblu pe la poliție și mă tot amâna nu vor să îmi spună în ce stadiu este dosarul său ce au mai făcut as dori să știu dacă este un termen limita pt așa ceva ? Să îmi angajeze un avocat să îi dau in judecată? Vă rog sfătuituma ce s fac Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:49, 13 Aprilie 2018
Nu va trebuie avocat în acest moment.
Probabil ca nu au prins hoțul.
Să îmi angajeze un avocat să îi dau in judecată?

Pe cine sa dati in judecata?
Buna seara pe agenți care se ocupă de acest caz,cum pot ști în ce stadiu este dosarul din moment ce nu vb nimeni cu mine degeaba tot merg pe la dansi
Solicitati in scris sa va comunice stadiul up.
Sa stiti ca va anunța ei cand este necesar.
Hoțul probabil a cheltuit banii furați dar puteți spera să îi recuperati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere penala Asena1 Asena1 Pe 22 martie in tren ma sa furat portofelul si telefonul,am facut o plângere,incluzand si imeiul telefonului precum si numarul de telefon al u ui martor,la ... (vezi toată discuția)
Întrebare posibile consecințe furt de valoare mică Bloodfreak Bloodfreak Bună ziua! dacă am furat dintr-un magazin un bun cu valoare mică până în 50 de lei și nu am fost prins la casă ce de poate întâmpla?este vb de un ... (vezi toată discuția)
Furt din autoturism duraka duraka Buna ziua ! Duminica seara un individ mi-a fortat masina si mi-a sustras portofelul din buzunarul portierei fata stanga... Culmea este ca dimineata am gasit ... (vezi toată discuția)